Serveis a l'escola

Menjador

L’escola disposa de dos menjadors, el menjador de l’edifici de la plaça de Karl Marx (educació Infantil) i el menjador de l’edifici del carrer del Doctor Letamendi, 63 (educació Primària, Secundària i Batxillerat).

Als dos menjadors, el menjar s’elabora diàriament a la cuina de l’escola, seguint els criteris d’una dietista per tal de garantir una dieta mediterrània variada, sana i equilibrada. A la plataforma del centre així com a la pàgina web del centre, els usuaris del servei de menjador tenen disponible el menú corresponent a cada dia del mes.

L’escola disposa d’un grup de monitors que ajuden a seguir uns hàbits d’higiene adequats i unes normes de bona conducta a la taula. Aquest mateix equip també acompanya els alumnes durant les estones de lleure del menjador i del pati dinamitzant-les amb diverses activitats.

Per a consultar els preus corresponents al curs actual adreceu-vos a la secretaria del col·legi.

Acollida

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars i adreçat a les famílies que ho necessitin, l’escola ofereix aquest servei d’acollida a partir de les 7,30 h pels alumnes de parvulari i d’educació primària. El servei d’acollida s’ofereix durant tot el període escolar.

Orientació acadèmica

La Salle Horta programa diferents activitats encaminades a orientar els alumnes que acaben l’ESO i el Batxillerat, entre les quals destaquen:

 • Realització d’informes psicotècnics a 6è d’EP, 2n d’ESO, 4t d’ESO i 2n de BAT per ajudar l’alumnat a descobrir els seus punts forts, tan acadèmics com personals, i a reconèixer els aspectes que necessiten de més dedicació.
 • Xerrades al propi centre sobre informació dels estudis postobligatoris que es poden cursar.
 • Accés a un portal web de pagament, en el qual s’hi pot consultar tota la informació i oferta dels estudis corresponents als cicles formatius de grau mitjà, superior i graus universitaris de Catalunya.
 • Assistència a la Mostra d’Ensenyament de l’Espai Jove Can Tauler, a Jornades de Portes Obertes de la UAB i la UPC, etc.
 • Tutories individualitzades per resoldre les inquietuds i els dubtes que els alumnes puguin tenir en aquest sentit.

Departament d’Orientació Psicopedagògica (DOP)

L’escola disposa d’un Departament d’Orientació Psicopedagògica (DOP) destinat a tots els membres de la comunitat educativa (alumnat, professorat i famílies). Representa un espai de diàleg, contrast d’idees i assessorament que aporta una millora de l’acció educativa.

Comptem amb un equip psicopedagògic format per professionals de les diferents etapes del centre, amb un perfil relacionat amb la psicologia i la pedagogia.

La tasca principal de les psicopedagogues del centre és detectar diferents dificultats que afecten l’evolució integral dels alumnes, acompanyar i proposar estratègies per a les famílies i per als mestres, així com planificar la possible derivació i contacte cap a l’especialista que es consideri oportú. En definitiva, volem que res impedeixi als nostres nens, nenes i joves assolir els seus objectius i sentir-se a gust amb ells mateixos i amb el seu entorn.

Més detalladament, els serveis que us ofereix el DOP són:
A l’alumnat:

 • Atendre i fer el seguiment de necessitats educatives particulars que es detectin amb l’ajuda dels tutors/es i professorat.
 • Facilitar la integració, informació i assessorament en el camp educatiu i professional.

A la família:

 • Promoure la cooperació entre l’escola i la família.
 • Proporcionar informació i orientació als pares i mares en temes psicopedagògics.
 • Fer seguiment amb els pares i mares dels alumnes que rebin atenció del DOP.

Al centre i a l’equip docent:

 • Col·laborar en la prevenció i detecció de problemes educatius o de desenvolupament personal.
 • Atendre, assessorar i orientar qualsevol membre del claustre que ho sol·liciti.
 • Elaborar, coordinar i fer el seguiment de diferents plans que conformen el Projecte educatiu de centre (Pla d’atenció a la diversitat, Pla d’acció tutorial, Pla de convivència, Pla d’acollida,...).
 • Mantenir relacions amb altres institucions o serveis externs vinculats amb l’alumnat de l’escola (EAP, centres psicològics, equips de salut...).
 • Col.laborar amb el professorat i famílies davant de possibles situacions que requereixin tenir en compte els protocols del Departament d'Educació:

Programa "SALUT I ESCOLA": LA CONSULTA OBERTA

El Programa salut i escola és una actuació promoguda pels departaments d'educació i universitats, i de salut, per tal d'impulsar la promoció i prevenció de la salut a l'escola i coordinar millor les accions en el territori. Dins del Programa "Salut i Escola" l'alumnat dels tres darrers cursos d'ESO de La Salle Horta poden gaudir d'una consulta oberta atesa per una infermera del CAP d'Horta. Es tracta d'una oportunitat setmanal per a consultar temes relatius a la salut de manera personal i confidencial: hàbits alimentaris, higiene, ansietat, hàbits de la son, conductes amb risc, substàncies tòxiques, sexualitat...

Activitats extraescolars

Benvingudes famílies,

Consulteu el díptic a continuació per veure les diferents activitats d'Infantil, Primària i d'ESO per al curs 2023-24

Per a realitzar la inscripció a les diferents activitats, ompliu aquest formulari.

Les activitats extraescolars començaran el dia 6 de setembre coincidint amb l'inici del curs escolar.Si teniu algun dubte, si us plau, envieu un mail a: [email protected]

Recordeu que les extraescolars de bàsquet, futbol i Kids&Us tenen una inscripció diferent a la present. 

Extraescolars de Kids&Us 

"Kids&Us és una escola d’anglès especialitzada en nens i nenes que utilitza una metodologia d'aprenentatge basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna que segueix un ordre lògic i determinat: comencen escoltant, per després comprendre, verbalitzar-ho i, en darrer lloc i després d’uns anys, llegir i escriure"

Poden demanar més informació trucant al 934201132 o escrivint un correu a [email protected]

Extraescolars de Futbol sala

Futsal Dante és una entitat esportiva especialitzada en el futbol sala. L'objectiu de l'entitat és transmetre els valors esportius mitjançant aquest esport, específicament en edats de formació.

Per a realitzar la inscripció ompliu primer els següent formularis:

I tot seguit,  feu clic aquí   a completar la inscripció...

Extraescolars de Judo

Botiga virtual

 • L’aplicació per a les comandes de llibres i materials estarà operativa en breu...
 • L'aplicació per a les comandes d'equipament esportiu ja està operativa: en fer clic sobre el botó, accedireu a la informació per a fer la comanda.
Llibres i materials d'ESO Llibres i material BAT

Llibres i material BAT

Vigileu de triar només els llibres de les matèries que es cursaran en l'itinerari. No s'han de comprar tots els llibres del vostre itinerari. !!!

Llibres 1r BAT

Llibres 2n BAT

APASOR

Feu clic aquí per accedir al web de l'Associació de Pares i Mares de la Salle Horta (APASOR).

×

Places disponibles!
Aquí podeu fer les vostres consultes sobre matriculació.
(horari de resposta de dilluns a divendres de 8:00 h a 18:00 h)

× Hola! Som La Salle Horta
CreaEscola Quality Certificate for Education Website