Millorem el nostre pati

A la nostra escola creiem que el pati pot arribar a ser un espai educatiu molt enriquidor. L’alumnat hi passa moltes hores al llarg de la seva escolarització i per això creiem que és necessari que sigui un lloc inclusiu, amb espais per a l’esport, la intimitat, la relació, la formació i la participació.  Per aquest motiu, durant aquest curs estem immersos en un procés participatiu amb el qual volem crear nous espais de relació i lleure tenint en compte les opinions de tots els agents implicats, d’una manera o altra, en el dia a dia del nostre pati: alumnat, famílies, professorat, clubs esportius de l’escola...

Per aconseguir el nostre objectiu es necessita un pla ben elaborat que ho tingui en compte tot i a tothom i és per això que, durant aquest procés, anem de la mà d’Arquitectura de Contacte i Estol, qui van guiant de ben a prop les nostres passes.

Després d’un treball inicial, tot just comencem un procés que es divideix en tres fases principals:

  • Anàlisi integral: En aquesta fase recollim informació sobre les necessitats de l’alumnat i els altres agents implicats.
  • Voluntats i desitjos: es proposaran, de manera col·lectiva, opcions per a solucionar les mancances detectades en la fase anterior.
  • Materialització: Fase on concretarem finalment aquests nous espais.

 

×

Places disponibles!
Aquí podeu fer les vostres consultes sobre matriculació.
(horari de resposta de dilluns a divendres de 8:00 h a 18:00 h)

× Hola! Som La Salle Horta
CreaEscola Quality Certificate for Education Website