A La Salle la persona és el més important. Atenem les necessitats acadèmiques i personals dels nostres alumnes en un ambient acollidor del qual participa tota la Comunitat Educativa.

Programes educatius Infantil

Programes educatius Primària

Programes educatius Secundària

Projecte Destí

Projecte propi de les escoles La Salle que té com a objectiu principal despertar les intel·ligències múltiples a través del treball en equip.

Robòtica

Mitjançant desafiaments temàtics es pretén interessar els joves, en la investigació, la resolució de problemes i l’enginyeria.

Educat

L’objectiu és preparar l’alumnat en els coneixements sobre el funcionament i el bon ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació com a mitjà per assolir la competència digital.

Solidaritat

A l’escola potenciem la solidaritat amb diferents propostes, activitats i campanyes que pretenen acostar l’alumnat a les diferents realitats del nostre entorn i del nostre món. Així participem anualment en la campanya de Nadal en favor del Quart Món a través de Fundació Comtal i en el projecte solidari en favor del Tercer Món a través de Proide.

També potenciem la solidaritat:

  • ajudant els companys de la mateixa escola i esdevenint els seus “padrins” en alguna acció concreta.
  • organitzant i participant en diferents activitats solidàries (entrepans, cursa, roses, encesa, postals...)
  • participant en campanyes que es promouen des de l’Església (Càritas, Domund, Mans Unides, etc.) o des d’altres organismes i entitats (gran recapte, marató TV3...) o des del mateix centre (recollida d’aliments, intercanvi de joguines, roba, etc.) o participant campanyes urgents derivades de situacions excepcionals que generen una urgència humanitària.
  • participant anualment en el concert solidari que organitza la Salle Catalunya i que se celebra cada any entorn del dia de la Pau.
  • des del projecte d’APS (aprenentatge – servei) que realitzen els alumnes de l’ESO.
  • celebrant cada 30 de gener el Dia Escolar de la No violència i de la Pau (DENIP), entenent la Pau com un dels fruits de la solidaritat.
×

Places disponibles!
Aquí podeu fer les vostres consultes sobre matriculació.
(horari de resposta de dilluns a divendres de 8:00 h a 18:00 h)

× Hola! Som La Salle Horta
CreaEscola Quality Certificate for Education Website