Català Español
93 427 15 00 Parvulari 93 427 70 07
//horta.lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/icon-programeslasalle.png

A La Salle Horta volem potenciar un ensenyament del segle XXI basat en pedagogies innovadores que posin l’alumne en el centre del procés d’aprenentatge per poder treure el millor de cadascú, des d’una perspectiva basada en els valors, les emocions i la motivació constant.

Programes educatius Infantil
Programes educatius Primària
Programes educatius Secundària

Projecte Destí

https://horta.lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png

Projecte propi de les escoles La Salle que té com a objectiu principal despertar les intel·ligències múltiples a través del treball en equip.

Projectes propis

https://horta.lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png

Projectes específics que desenvolupem a La Salle Horta per poder treure el millor de cada alumne, incentivant els seus valors, emocions i oferint una motivació constant.

//horta.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/icon-robotica.png
Robòtica

Mitjançant desafiaments temàtics es pretén interessar els joves, en la investigació, la resolució de problemes i l’enginyeria.

//horta.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/icon-angles.png
Anglès a l'aula

El propòsit és que els nostres alumnes tinguin un domini de l’anglès semblant al del català i castellà. Per aconseguir-ho, s’imparteixen matèries en anglès, es disposa d’auxiliar de conversa i s’ofereix la possibilitat de fer estades a l’estranger.

//horta.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/icon-educat.png
Educat

L’objectiu és preparar l’alumnat en els coneixements sobre el funcionament i el bon ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació com a mitjà per assolir la competència digital.

//horta.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/icon-solidaritat.png
Solidaritat

A l’escola potenciem la solidaritat amb diferents propostes, activitats i campanyes que pretenen acostar l’alumnat a les diferents realitats del nostre entorn i del nostre món. Així participem anualment en la campanya de Nadal en favor del Quart Món a través de Fundació Comtal i en el projecte solidari en favor del Tercer Món a través de Proide.

També potenciem la solidaritat:

  • ajudant els companys de la mateixa escola i esdevenint els seus “padrins” en alguna acció concreta.
  • organitzant i participant en diferents activitats solidàries (entrepans, cursa, roses, encesa, postals...)
  • participant en campanyes que es promouen des de l’Església (Càritas, Domund, Mans Unides, etc.) o des d’altres organismes i entitats (gran recapte, marató TV3...) o des del mateix centre (recollida d’aliments, intercanvi de joguines, roba, etc.) o participant campanyes urgents derivades de situacions excepcionals que generen una urgència humanitària.
  • participant anualment en el concert solidari que organitza la Salle Catalunya i que se celebra cada any entorn del dia de la Pau.
  • des del projecte d’APS (aprenentatge – servei) que realitzen els alumnes de l’ESO.
  • celebrant cada 30 de gener el Dia Escolar de la No violència i de la Pau (DENIP), entenent la Pau com un dels fruits de la solidaritat.
Temps d'Advent