Els alumnes de 2n hem estat treballant de valent aquest trimestre i hem portat a terme un projecte que ens van encarregar els nostres col·laboradors del CLUB de 2n. Aquesta vegada ens van proposar donar-los un cop de mà per ajudar a l’alcaldessa i el seu equip de treball ja que ells tenen molta feina buscant la vacuna per al coronavirus. 

Vam decidir ajudar-los i vam començar a treballar. L’alcaldessa i el seu equip necessitaven que analitzéssim unes dades sobre la contaminació atmosfèrica de la ciutat de Barcelona per tal d’esbrinar mesures adequades per al desconfinament i així ho vam fer. Analitzant les dades ens vam adonar que el que més contamina l’aire de la nostra ciutat són els transports, principalment, i vam decidir treballar el tema dels transports per fer-nos experts i poder buscar mesures de desconfinament adequades i que ajudessin a tenir l’aire de Barcelona net com el tenim ara!

Per últim l’alcaldessa ens va felicitar per la feina feta i per les mesures que els havíem fet arribar però encara ens va demanar un últim i molt important favor: fer una campanya de sensibilització per a la població del districte d’horta per tal que se n’assabentessin el màxim de ciutadans possibles. Així que cada alumne ha preparat un anunci per fer-ne la campanya, i ara necessitem de la teva/vostra ajuda!

×

Places disponibles!
Aquí podeu fer les vostres consultes sobre matriculació.
(horari de resposta de dilluns a divendres de 8:00 h a 18:00 h)

× Hola! Som La Salle Horta
CreaEscola Quality Certificate for Education Website